Avantatges club

Amb la Targeta Olot Cine aconseguiràs punts cada vegada que vinguis al cine. Els punts, els podràs canviar per entrades gratis, crispetes, refrescs, regals de cine, i moltes coses mes. Consulta el premis a l'apartat de premis amb la teva targeta i el teu PIN.
01

Que haig de fer per aconseguir la Targeta Olot Cine?

Emplena el formulari que trobaràs aquí i passa per la taquilla a recollir-la. I comença a gaudir del cinema.
02

Què costa la Targeta Olot Cine?

La targeta es gratuïta, si la perds, t'en farem una altre, si la tornes a perdre... aleshores l'haurem de cobrar ( 2€ )
03

Com es fa servir la Targeta Olot Cine?

És tant fàcil com presentar-la cada vegada que vagis a la taquilla al caixer o per internet, i al fer la compra, automàticament sumaràs punts al teu compte.
04

Puc comprar entrades per internet i per el caixer del cine?

Sí, cap problema. per internet, has de marcar l'opció de "targeta client" i després t'has d'identificar amb el número de la teva targeta i el teu PIN (si no el saps o l'has perdut, el pots tornar a demanar a la taquilla). En el cas del Caixer, només has de posar primer la Targeta Olot Cine, seguir les instruccions de la pantalla, fins que et demana que posis la teva targeta de crèdit per realitzar el pagament.
05

Puc pagar amb la Targeta Olot Cine?

Pots fer pagaments amb la teva targeta si has demanat que sigui de prepagament, és a dir, que pots carregar la teva Targeta amb diners que podràs fer servir per comprar entrades i aconseguir punts. De fet amb la modalitat de prepagament aconseguiràs més punts que amb la targeta només de punts.
06

Quants punts aconsegueixo amb cada entrada?

Depèn, cada entrada té uns punts determinats, entre 4 i 7 punts per entrada en funcio del preu.
07

Què més puc aconseguir amb els punts?

A part de les entrades, pots canviar els teus punts per crispetes, begudes, i molts més regals que trobaràs a l'apartat de punts i premis.
© 2024 Cinemes Olot