Cartellera


Els horaris indiquen l'inici de la sessió que pot coincidir, o no, amb l'inici de la projecció de la pel·lícula

Cines Olot sempre a l'avantguarda de la tecnologia

Gràcies a la tecnologia digital, i les constants millores que el mercat ens ofereix, als Cines Olot estem treballant per portar el millor cinema a Olot. Estem preparant les sales per poder-vos oferir el més avançat sistema de so Dolby Atmos, que podràs gaudir molt aviat.

Dolby Digital

Gaudeix de les nostres sales amb sistema de so Dolby Digital i els nostres projectors Digitals Full HD. Tenim els millors projectors digitals que, juntament amb els nostres servidors DOREMI, faran que es vegi com mai.

E-entrada

Ja saps, que com sempre pots comprar les teves entrades des de casa per internet, però ara,  no hauràs de fer cues per recollir-la. Pots venir amb el comprovant amb el codi de barres que t'enviem per mail, tant amb paper com al mòbil, només l'hauràs d'ensenyar al porter i entrar directament a la teva sala a gaudir de la pel·lícula. Amb les entrades per internet tot són avantatges! 

Aniversaris

Vols celebrar la festa del teu aniversari al cine amb els teus amics? Has de presentar el teu producte per una audiència especial? Vols gaudir del cinema en família o amb la teva colla d'amics? A Cines Olot posem al vostre abast tots els nostres serveis per obtenir el millor resultat. Posa't en contacte amb nosaltres i prepararem el millor entorn per tu i els teus.

© 2024 Cinemes Olot